
Вируб Рибей CHOICE (товстий край/Антракот) 14+
- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
- Код: 50175

854 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
Загальна.
Відруб Рибей отримують із яловичих туш м'ясних порід, віком від 1 року, зернового відгодовування. Наш висівка складається з трьох зрошених м'язів, які мають різні властивості. Із сорту Рибей готують три різновиди стейків вологої витримки: Стейки рибай, Нью-Йорк і стейк Чак Ай Рол.
звідки отримують. Відруб розташований на зовнішній частині хребта, з 5 по 12 ребро тварини.
Характеристика. Відруб Рибей має насичений яловичий аромат. Вирізняється соковитістю, ніжністю й чудовою мармуровою текстурою. М'ясо в цій частині туші м'яке, що не вимагає довгого приготування. Тонкі прожилки жиру, які пронизують весь висів, під час смаження тануть, роблячи м'ясо дуже соковитим і ароматним. Відруб Рибей припаде до душі тим, хто зібрався великою компанією на природу і, звичайно ж, для ресторанів, де гості дуже люблять «м'ясисті» стейки.
Витримка: волога 14+
Спосіб приготування: на сковороді, на грилі, запікання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | 1 кг |
М'ясо | Без кістки |
- Ціна: 854 ₴/кг