
М'ясо яловичини 1-го сорту (щітки)
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 50070
218,40 ₴/кг
Показати оптові ціни+380 (98) 359-40-78
Александр
- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Щековина ялиці — незвичайне м'ясо. Секрет його смачного приготування криється в тривалому тушку або варенні. Тільки так воно виходить ніжним, м'яким і соковитим.
Як готувати:
- гасити з апельсином цедрою в вине;
- запалити в духовці з розмарином і чебрецем;
- відварити або запекти за технологією су-від — м'ясо запаюють у вакуумне паковання та готують у пароварці за невисокої температури впродовж 7-12 годин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | М (200-300 г), L (300-500 м) |
М'ясо | Без кістки |
- Ціна: 218,40 ₴/кг