
Котлетне м'ясо яловичини
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 50089
182 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
Котлетне м'ясо отримують у процесі оброблення висівок на стейки, з туш молодих бичків м'ясної породи. Нарізається із шийної та лопаткової частини, пашини, багатителя, стегнової зони. Вирізняється насиченим яловичим смаком і глибоким ароматом, приголомшливою соковитістю. Питома частина сполучної та жирової тканини не перевищує 10%. Яловичина ретельно зачищена від кісточок і хрящів, сухожиль і плівок. Обріз із мармурового м'яса має достатню жирність, і це дає змогу скоротити в фарші вага внутрішнього жиру з 20% до 10%.
Продукт ідеально підходить для приготування фаршу та багатьох повсякденних страв: котлет, тефтелей, рубальних биточків, азу, супу харчо, спекотного, шнецилів, фрикадельок. Гармонійно поєднується з різноманітними соусами: томатним, грибним, вершковим, сирним, песто, журавлинним, гірчичним.
Витримка: комбінована
Необхідний ступінь просмаження: Medium, Medium Rare.
Як готувати: на сковороді, на грилі, у духовці.
Кулінарні технології: просмаження, запікання, тушкування, маринування.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | М (200-300 г), L (300-500 м) |
М'ясо | Без кістки |
- Ціна: 182 ₴/кг