Кошик
754 відгуків
Horeca-Service
+380 (98) 359-40-78Александр
+380 (99) 359-40-78Александр
+380 (73) 359-40-78Александр
Додати відгук

Котлетне м'ясо яловичини

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 50089

182 /кг

Показати оптові ціни
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Котлетне м'ясо яловичини
Немає в наявностіКотлетне м'ясо яловичини
182 /кг
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Котлетне м'ясо отримують у процесі оброблення висівок на стейки, з туш молодих бичків м'ясної породи.  Нарізається із шийної та лопаткової частини, пашини, багатителя, стегнової зони. Вирізняється насиченим яловичим смаком і глибоким ароматом, приголомшливою соковитістю. Питома частина сполучної та жирової тканини не перевищує 10%.  Яловичина ретельно зачищена від кісточок і хрящів, сухожиль і плівок. Обріз із мармурового м'яса має достатню жирність,  і це дає змогу скоротити в фарші  вага внутрішнього жиру з 20% до 10%.

Продукт ідеально підходить для приготування фаршу та багатьох повсякденних страв: котлет, тефтелей, рубальних биточків, азу, супу харчо, спекотного, шнецилів,  фрикадельок. Гармонійно поєднується з різноманітними соусами: томатним, грибним, вершковим, сирним, песто, журавлинним, гірчичним.

Витримка: комбінована

Необхідний ступінь просмаження: Medium, Medium Rare.

Як готувати: на сковороді, на грилі, у духовці.

Кулінарні технології: просмаження, запікання, тушкування, маринування.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЯловичина
Користувальницькі характеристики
Калібр (вага)М (200-300 г), L (300-500 м)
М'ясоБез кістки
  • Ціна: 182 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner