
М'ясо кермової голов'яної (рябчик)
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 50067
175 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
Яловичина містить повноцінні, добре засвоювані білки , що мають величезне значення в раціоні людини, багато мікроелементів (магній, цинк, кальцій, калій, залізо, фосфор, натрій), які зміцнюють кістково-м'язовий апарат і вітаміни: групи А (полезен для органів зору), PP (входить до складу ферментів), C (підкріплює стінки кровоносних судин), В6 і В12 (приймає активну участь у засвоєнні організмом заліза). У відварному вигляді яловичина сприяє відновленню після травм, інфекційних захворювань, опіків. Яловичина містить малу кількість жиру і вважається пісним м'ясом. Ця якість робить його незамінним для тих, хто бажає схуднути та діабетиків.
Яловичину відварюють, смажать на сковороді, листі або вугіллі, а також тушкують, коптять або запікають. З яловичого фаршу роблять котлети, пельмені, тефтелі тощо. З яловичий гомілки готують заливне м'ясо та холодець.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | М (200-300 г), L (300-500 м) |
М'ясо | Без кістки |
- Ціна: 175 ₴/кг