Кошик
754 відгуків
Horeca-Service
+380 (98) 359-40-78Александр
+380 (99) 359-40-78Александр
+380 (73) 359-40-78Александр
Додати відгук

М'ясо кермової голов'яної (рябчик)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 50067

175 /кг

Показати оптові ціни
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
М'ясо кермової голов'яної (рябчик)
Немає в наявностіМ'ясо кермової голов'яної (рябчик)
175 /кг
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Яловичина містить повноцінні, добре засвоювані білки , що мають величезне значення в раціоні людини, багато мікроелементів (магній, цинк, кальцій, калій, залізо, фосфор, натрій), які зміцнюють кістково-м'язовий апарат і вітаміни: групи А (полезен для органів зору), PP (входить до складу ферментів), C (підкріплює стінки кровоносних судин), В6 і В12 (приймає активну участь у засвоєнні організмом заліза). У відварному вигляді яловичина сприяє відновленню після травм, інфекційних захворювань, опіків. Яловичина містить малу кількість жиру і вважається пісним м'ясом. Ця якість робить його незамінним для тих, хто бажає схуднути та діабетиків.

Яловичину відварюють, смажать на сковороді, листі або вугіллі, а також тушкують, коптять або запікають. З яловичого фаршу роблять котлети, пельмені, тефтелі тощо. З яловичий гомілки готують заливне м'ясо та холодець.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЯловичина
Користувальницькі характеристики
Калібр (вага)М (200-300 г), L (300-500 м)
М'ясоБез кістки
  • Ціна: 175 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner