
Грудна частина яловичини
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 50100
242,20 ₴/кг
Показати оптові ціни+380 (98) 359-40-78
Александр
- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Гів'я грудинка — це м'язи, відокремлена від грудної кістки, грудных хрящів і нижньої третини ребер. Довга ділянка туші, плоскої форми. Ми пропонуємо м'ясо грудочки м'якою без кістки. М'ясо це досить жирне, з нього виходять приголомшливо ароматні та наваристі бульйони.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | М (200-300 г), L (300-500 м) |
М'ясо | Без кістки |
- Ціна: 242,20 ₴/кг