
Довга м'яза спинної частини яловичини (Товстий край, рибай) Шліфований
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 50126
385 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
Рибай — воістину м'ясистий преміальний висів мармурової яловичини, який містить точно необхідну кількість мармурності для надання м'ясу соковитого, ароматного та неповторного смаку. Спробувавши рибалці стейк, ви відчуєте всю ніжність і м'якість преміальної яловичини.
Так повелися, що еталоном мармуровості яловичий туші є зріз відрубу рибай. Свою назву відруб рібай успадкував від двох слів rib-eye, що в перекладі з англійської мови ребро та очей.
Ребром називають місце, звідки отримують висівку, а оком — саму форму поперечного зрізу, яка чітко проглядається в стейці рибань. Під час смаження стейка, усі його численні жирові прошарки швидко тануть і роблять м'ясо дивовижно соковитим. Цей стейк можна приготувати й у домашніх умовах, наприклад, на сковороді або засмажити на вугіллі на пікніку, він дуже невибагливий і його з легкістю можна приготувати в будь-яких умовах.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | М (200-250 г), L (250-300 г) |
- Ціна: 385 ₴/кг