Кошик
754 відгуків
Horeca-Service
+380 (98) 359-40-78Александр
+380 (99) 359-40-78Александр
+380 (73) 359-40-78Александр
Додати відгук

Довга м'яза спинної частини яловичини (Товстий край, рибай) Шліфований

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 50126

385 /кг

Показати оптові ціни
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Довга м'яза спинної частини яловичини (Товстий край, рибай) Шліфований
Немає в наявностіДовга м'яза спинної частини яловичини (Товстий край, рибай) Шліфований
385 /кг
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Рибай — воістину м'ясистий преміальний висів мармурової яловичини, який містить точно необхідну кількість мармурності для надання м'ясу соковитого, ароматного та неповторного смаку. Спробувавши рибалці стейк, ви відчуєте всю ніжність і м'якість преміальної яловичини.

Так повелися, що еталоном мармуровості яловичий  туші є зріз відрубу рибай. Свою назву відруб рібай успадкував від двох слів rib-eye, що в перекладі з англійської мови ребро та очей.

Ребром називають місце, звідки отримують висівку, а оком — саму форму поперечного зрізу, яка чітко проглядається в стейці рибань. Під час смаження стейка, усі його численні жирові прошарки швидко тануть і роблять м'ясо дивовижно соковитим. Цей стейк можна приготувати й у домашніх умовах, наприклад, на сковороді або засмажити на вугіллі на пікніку, він дуже невибагливий і його з легкістю можна приготувати в будь-яких умовах.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЯловичина
Користувальницькі характеристики
Калібр (вага)М (200-250 г), L (250-300 г)
  • Ціна: 385 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner