Кошик
469 відгуків
Horeca-Service
+380 (98) 359-40-78Александр
+380 (99) 359-40-78Александр
+380 (73) 359-40-78Александр
Додати відгук
  • Стейк Рібай (Steak Rib Eye) CHOICE 21+

    • В наявності
    • Оптом і в роздріб
    • Код: 50153

    858 грн/кг

    Показати оптові ціни
    +380 (98) 359-40-78
    Александр
    • +380 (99) 359-40-78
      Александр
    • +380 (73) 359-40-78
      Александр
    • +380 (68) 359-40-78
      Леонид
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Стейк Рібай (Steak Rib Eye) CHOICE 21+
    В наявностіСтейк Рібай (Steak Rib Eye) CHOICE 21+
    858 грн/кг
    +380 (98) 359-40-78
    Александр
    • +380 (99) 359-40-78
      Александр
    • +380 (73) 359-40-78
      Александр
    • +380 (68) 359-40-78
      Леонид
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Класичний стейк з помірною мармуровістю – це «золота середина» між жирним Рібай Прайм і пісним Рібай Селект. Привертає насиченим, густим ароматом і ніжно-оксамитовою текстурою.

    Стейк Рібай вважається класикою стейків і включений в меню всіх відомих м’ясних ресторанів.

    Назву продукту утворено з поєднання двох англійських слів – «око» (eye) і «ребро» (rib). Стейк Рібай з мармурової яловичини добувають з товстого краю спинної частини реберної клітини бика – від 5-го по 12-е ребро. На поперечному зрізі він нагадує за формою око.

    Рібай Чойс привертає насиченим і яскравим ароматом, якому в повній мірі допомагає розкритися технологія сухої витримки. В процесі ферментації вся зайва волога випаровується, залишаючи найцінніше – смак і запах. За своєю соковитістю Steak Ribeye Choice поступається Steak Ribeye Prime, проте анітрохи не програє за смаком.

    Продукт підійде як для «сухого» смаження на грилі або запікання в духовці, так і для попереднього маринування. Наші стейки отримують з туш молодих бичків м’ясних порід, якість яких відповідає всім європейським стандартам.

    Оптимальний режим прожарювання: Medium Well, Medium Rare, Medium.

    Як готувати: на грилі, на сковороді

    Основні
    Країна виробникУкраїна
    Вид продукціїЯловичина
    Користувальницькі характеристики
    Калібр (вага)М (200-300 г), L (300-500 м)
    М'ясоБез кістки
    • Ціна: 858 грн/кг

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner