Кошик
754 відгуків
Horeca-Service
+380 (98) 359-40-78Александр
+380 (99) 359-40-78Александр
+380 (73) 359-40-78Александр
Додати відгук

Відруб Рібай на кістки (7-8 ребер) (Корейка на кістці) 21+

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 50056

540 /кг

Показати оптові ціни
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Відруб Рібай на кістки (7-8 ребер) (Корейка на кістці) 21+
Немає в наявностіВідруб Рібай на кістки (7-8 ребер) (Корейка на кістці) 21+
540 /кг
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Загальне. Відруб на кістці - це мармурова яловичина, яку подають на довгому, зачищеному ребрі. Назва Рібай походить від двох англійських слів rib –« ребро » і eye –« очей ». Ребро –це місце, звідки береться відруб, а « око» – це форма його поперечного зрізу, яку успадковують і стейки Рибай на кістки. З відрубу Рибай на кістки готують три види стейків: Стейки Рибай на кістки, Ковбой і Томагавк.

Звідки отримують. відруб розташований на зовнішній частині хребта, з 5 по 12 ребро тварини.

Характеристика. відруб Рибай на кістки має насичений яловичий смак. Відмінна риса цього відруба-наявність довгої кістки . Саме кістковий мозок при смаженні надає м'ясу приємний горіховий аромат. Відруб Рибай на кістки припаде до душі тим, хто зібрався великою компанією на природу і, звичайно ж, для ресторанів, де гості дуже люблять «м'ясисті» стейки.

Витримка:  суха 21 +

Спосіб приготування: на грилі, на сковороді, запікання.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЯловичина
Користувальницькі характеристики
Калібр (вага)1 кг
М'ясоНа кістки
  • Ціна: 540 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner