
Відруб Рібай на кістки (7-8 ребер) (Корейка на кістці) 21+
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 50056
540 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
Загальне. Відруб на кістці - це мармурова яловичина, яку подають на довгому, зачищеному ребрі. Назва Рібай походить від двох англійських слів rib –« ребро » і eye –« очей ». Ребро –це місце, звідки береться відруб, а « око» – це форма його поперечного зрізу, яку успадковують і стейки Рибай на кістки. З відрубу Рибай на кістки готують три види стейків: Стейки Рибай на кістки, Ковбой і Томагавк.
Звідки отримують. відруб розташований на зовнішній частині хребта, з 5 по 12 ребро тварини.
Характеристика. відруб Рибай на кістки має насичений яловичий смак. Відмінна риса цього відруба-наявність довгої кістки . Саме кістковий мозок при смаженні надає м'ясу приємний горіховий аромат. Відруб Рибай на кістки припаде до душі тим, хто зібрався великою компанією на природу і, звичайно ж, для ресторанів, де гості дуже люблять «м'ясисті» стейки.
Витримка: суха 21 +
Спосіб приготування: на грилі, на сковороді, запікання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | 1 кг |
М'ясо | На кістки |
- Ціна: 540 ₴/кг