Кошик
874 відгуків
Horeca-Service
+380 (98) 359-40-78Александр
+380 (99) 359-40-78Александр
+380 (73) 359-40-78Александр
+380 (68) 359-40-78Леонид
Додати відгук

Стейк Рібай на кістці (Steak Rack Bone-in) 21+

  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 50155
clockВідправка з 31 березня 2024

770 /кг

Показати оптові ціни
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Стейк Рібай на кістці (Steak Rack Bone-in) 21+
Під замовленняСтейк Рібай на кістці (Steak Rack Bone-in) 21+
770 /кг
+380 (98) 359-40-78
Александр
  • +380 (99) 359-40-78
    Александр
  • +380 (73) 359-40-78
    Александр
  • +380 (68) 359-40-78
    Леонид
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Загальне. Назва Рібай походить від двох англійських слів rib –« ребро » і eye –« очей ».  Ребро – це місце, звідки береться відруб, а око – це форма його поперечного зрізу, яку успадковують і стейки Рибай.

Характеристика. Рибай на кістці має насичений яловичий смак. Відмінна риса-наявність кісточки . Саме кістковий мозок надає смаку стейка горіхові нотки. Рибай на кістки припаде до душі тим, хто дуже любить стейк Рибай.

Звідки отримують. Рибай на  кістки нарізається з  реберного відруба (Rib). Саме з цього відрубу визначають рівень мармуровості всієї туші. 

Витримка: суха 21 +

Рекомендована ступінь прожарювання :Medium, Medium Well

Спосіб приготування: на грилі, на сковороді.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЯловичина
Користувальницькі характеристики
Калібр (вага)М (400-500 г), L (500-800 г)
М'ясоНа кістки
  • Ціна: 770 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner