Стейк Рібай на кістці (Steak Rack Bone-in) 21+
- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
- Код: 50155
Відправка з 31 березня 2024
770 ₴/кг
Показати оптові ціни+380 (98) 359-40-78
Александр
- +380 (99) 359-40-78Александр
- +380 (73) 359-40-78Александр
- +380 (68) 359-40-78Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Загальне. Назва Рібай походить від двох англійських слів rib –« ребро » і eye –« очей ». Ребро – це місце, звідки береться відруб, а око – це форма його поперечного зрізу, яку успадковують і стейки Рибай.
Характеристика. Рибай на кістці має насичений яловичий смак. Відмінна риса-наявність кісточки . Саме кістковий мозок надає смаку стейка горіхові нотки. Рибай на кістки припаде до душі тим, хто дуже любить стейк Рибай.
Звідки отримують. Рибай на кістки нарізається з реберного відруба (Rib). Саме з цього відрубу визначають рівень мармуровості всієї туші.
Витримка: суха 21 +
Рекомендована ступінь прожарювання :Medium, Medium Well
Спосіб приготування: на грилі, на сковороді.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | Яловичина |
Користувальницькі характеристики | |
Калібр (вага) | М (400-500 г), L (500-800 г) |
М'ясо | На кістки |
- Ціна: 770 ₴/кг