Кошик
345 відгуків
Horeca-Service
+380983594078Александр
+380993594078Александр
+380733594078Александр
Додати відгук

Перець духмяний горошок 500 г.

  • В наявності

121,50 грн./упаковка

+380983594078
Александр
  • +380993594078
    Александр
  • +380733594078
    Александр
  • +380683594078
    Леонид
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Перець духмяний горошок 500 г.
В наявностіПерець духмяний горошок 500 г.
121,50 грн./упаковка
Купити
+380983594078
Александр
  • +380993594078
    Александр
  • +380733594078
    Александр
  • +380683594078
    Леонид
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Запашний перець широко застосовується у всіх видах маринадів (м'ясні, рибні, овочеві, фруктово-ягідні, грибні) та у всіляких рибних стравах (супи, холодець, рибні фарші, підливи і соуси до відварної риби), де буває просто незамінний.

У західноєвропейській кухні це улюблена пряність для ароматизації м'ясних супів, холодців, домашніх ковбас, шинки, запеченої телятини, м'ясних рулетів і запіканок, м'ясних соусів і соусів до м'яса.

Реже применяется ямайский перец при приготовлении сладких блюд и кондитерских, изделий, где он выступает обычно как один из компонентов в смеси с другими пряностями.

Душистый перец плохо растворим в воде, поэтому он, в отличие от гвоздики, может подвергаться более длительному кипячению и в супы его можно закладывать за полчаса до готовности.

Это свойство душистого перца служит причиной значительной разницы в нормах его закладки в зависимости от того, в какую среду его помещают: холодную воду, кипящую воду или уксусный раствор.

Так, при засолке грибов, когда грибы просто пересыпают пряностями и душистый перец попадает просто во влажную среду, требуется до 10 горошин перца на 1 килограмм отваренных грибов, а в студень столько же на 1 килограмм мяса.

В супы же достаточно положить по 5 горошин на 1 килограмм мяса или рыбы, а в маринад всего 2 горошины на 1 килограмм грибов (нормы закладки душистого перца в маринады в общем соответствуют нормам закладки гвоздики, хотя могут быть несколько выше).

У всі перераховані вище страви запашний перець вводять в цілому вигляді (горошком), в тісто і пудинги — в молотом вигляді, причому в цьому випадку норми закладки ще більше скорочуються: до 1 — 2 горошин на 1 кілограм тіста.

Основні
Країна виробникМексика
Тип спеційПерець духмяний
  • Ціна: 121,50 грн./упаковка